top of page

De ontluikende vrijheid van loslaten


Loslaten is een van de belangrijkste dingen in het leven en alle teachings, publicaties en begeleiding zijn ervoor bedoeld om je daarbij te ondersteunen en daar verlangend naar te zijn.


Loslaten, zodat je niet vasthoudt, niet blijft hangen, je je nergens mee identificeert en vooral om te blijven voelen dat jij een levend, alsmaar veranderend wezen bent dat vrij hoort te zijn.


Vrijheid om met dat wat is steeds weer opnieuw in vrede te zijn en stromend, levendig te blijven.

Net zoals je vanuit yoga wenst dat zich nergens iets vastzet, je vanuit tantra wenst dat je in relatie steeds voor elkaar open blijft, dat je vanuit meditatie wenst dat je bewustzijn ruimtelijk mag zijn, en dat je van je inzichten wenst dat ze je grenzen vervagen en je horizon verbreden, zo verlangt alles in jou naar vrijheid.Vrijheid hoort bij leven, zoals warmte bij de zon en liefde bij je hart. Vrijheid is vrede hebben met veranderingen, is leven met laten gaan en leven in een constante geboortegolf van al het nieuwe. Vrijheid is vrij zijn van verwachtingen, vrij zijn van willen hebben en behouden, is vrij zijn om de liefde te voelen die dan ontwaakt en je ziel als liefhebber verlicht.


Dit alles kan alleen vanuit vrijheid worden ontdekt en ontwaken daar past dan ook geen moeten, willen of kunnen bij, maar dit alles vloeit voort uit geven, vrijgeven, uit handen geven. Uit handen geven, zodat het uit de ziel kan voortkomen.


Out of loving love,


Anandajay

Comentarios


bottom of page