top of page
yoga-kop.jpg

Satsang: meditatie en gesprek

De satsangs (samen komen in Zijn) met Anandajay zijn bedoeld om je te verbinden met de lichtgevende en vrijheid brengende kracht die voortkomt uit het contact met je zijn, je bestaan, je levenskracht. Deze ervaringsgeoriënteerde en inzichtelijke kracht zorgt ervoor dat er werkelijk veranderingen in je plaatsvinden, waardoor je weer meer op je zielstrilling aansluit.

Het open bewustzijn dat daar het gevolg van is, geeft al je potenties nieuwe vrijheid en brengt harmonie in je gevoelsbeleving en handelen. Het ‘Licht van het Zijn' is in iedereen aanwezig en hoeft alleen nog maar toegelaten te worden, zodat het in je kan gaan schijnen en het je leven met zijn glans kan verrijken.

activiteit
Copy of foggy-1077725_1920.jpg

(De) satsang

Tijdens een satsang nodigt Anandajay je uit om, voorbij je gewoontepatronen en conditioneringen, op een wezenlijkere manier je bestaan en aanwezigheid te doorvoelen en te proeven van de lichtende en liefdevolle kwaliteit die je in die diepgang ervaart. 

 

Je bewustzijn is vanuit deze meditatieve openheid ontvankelijker voor de helende inzichten en spirituele waarden van zijn boodschap. De één op één gesprekken met hem hierover daarna, geven je de mogelijkheid om een nog vrijere toegang te vinden tot deze nieuwe levensruimte en de bezielde waarde van de levenskracht die daardoor in je opstaat.

Agenda 2023

VR

15
sep

introdag-kop_edited.jpg

Satsang: meditatie & gesprek

19:30 tot 21:00 uur

|

LoB-centrum + online gestreamd via Zoom

VR

6
okt

introdag-kop_edited.jpg

Satsang: meditatie & gesprek

19:30 tot 21:00 uur

|

LoB-centrum + online gestreamd via Zoom

A J leven in kunstbeeldsteen Boeddhahuis. - 11.jpg

Praktische informatie

Locatie: online (via live stream) en in het Light of Being centrum in Hergersberg 44-46, België.

Geef je tijdig op om een plek te reserveren als je live wilt deelnemen. In het weekend na de satsang kun je een individueel gesprek met Anandajay boeken.

Als je online deelneemt, krijg je voorafgaand een Zoom-link toegestuurd.

Bijdrage: € 15

bottom of page