top of page

Light of Being-centrum

Het Light of Being-centrum ligt in Hergersberg, een klein boerengehucht, gelegen in een stil, heuvelachtig wandelgebied op 2,5 uur rijden van Nijmegen en 1,5 uur van Maastricht. Het centrum bestaat uit drie onderdelen: het Light-house, met de cursusruimte en het gastenverblijf, de praktijk, voor individuele begeleidingen, en het bedrijfsgedeelte: de winkel en het kantoor. 

Het Light-house telt veertien comfortabele en sfeervolle gastenkamers (met wastafel), 4 badkamers, een mooie grote en lichte zaal, een grote uitgebreide keuken met lounge en eetgelegenheid. Het geheel biedt je een ruime, lichte en omhullende atmosfeer, die je uitnodigt om je dagelijkse leven even los te laten en tot jezelf te komen.

Individuele begeleiding en verblijf

Het Light of Being centrum in Hergersberg staat het gehele jaar voor je open om er te verblijven. Van juni tot en met oktober voor gesprekken, satsangs en de retraite met Anandajay en andere activiteiten die er plaatsvinden en in de resterende periode om even op jezelf te zijn voor je spirituele proces of deel te nemen aan activiteiten van de school en de teachers.

Het Light of Being centrum met de prachtige wandelomgeving is een fijne plek om een tijdje te zijn. Het blijkt steeds weer dat gasten zich in de rust en stilte op hun gemak en geborgen voelen en weer meer verbonden raken met zichzelf. Dat gunnen we iedereen, dus voel je welkom!

Light of Being centrum

Hergersberg 44, 4760 Büllingen, België

Contact

accomodatie
bottom of page