top of page

Light of Being-centrum

Het Light of Being-centrum ligt in Hergersberg, een klein boerengehucht, gelegen in een stil, heuvelachtig wandelgebied op 2,5 uur rijden van Nijmegen en 1,5 uur van Maastricht. Het centrum bestaat uit drie onderdelen: het Light-house, met de cursusruimte en het gastenverblijf, de praktijk, voor individuele begeleidingen, en het bedrijfsgedeelte: de winkel en het kantoor. 

Het Light-house telt veertien comfortabele en sfeervolle gastenkamers (met wastafel), 4 badkamers, een mooie grote en lichte zaal, een grote uitgebreide keuken met lounge en eetgelegenheid. Het geheel biedt je een ruime, lichte en omhullende atmosfeer, die je uitnodigt om je dagelijkse leven even los te laten en tot jezelf te komen.

Praktijk

Aan de school is een praktijk verbonden waar individuele begeleiding wordt gegeven in de twaalf spirituele werkvormen die Anandajay heeft ontwikkeld om je de waarde, diepgang en rijkdom te laten ervaren van het leven dat jij bent. 

Individuele begeleiding van Anandajay is op aanvraag mogelijk in bepaalde weken in de zomerperiode en individuele sessies van de teachers zijn het hele jaar door mogelijk.

Voor meer informatie over beschikbaarheid en mogelijkheden tot individuele afspraken en een overzicht van de bijdragen, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Individuele begeleiding en verblijf

Het Light of Being-centrum in Hergersberg staat het gehele jaar voor je open om er te verblijven. Van mei tot en met oktober voor gesprekken, satsangs en de retraite met Anandajay en andere activiteiten die er plaatsvinden en in de resterende periode om even op jezelf te zijn voor je spirituele proces of deel te nemen aan activiteiten van de school en de teachers.

Het Light of Being Centrum met de prachtige wandelomgeving is een fijne plek om een tijdje te zijn. Het blijkt steeds weer dat gasten zich in de rust en stilte op hun gemak en geborgen voelen en weer meer verbonden raken met zichzelf. Dat gunnen we iedereen, dus voel je welkom!