top of page
fractal-2433287_1920.jpg

De twaalf Light of Being Teachings

Anandajay's werkvormen zijn bedoeld als een spiritueel georiënteerde levensbegeleiding. Voor Anandajay staat spiritualiteit niet voor een idealistisch bewustzijnsniveau dat gescheiden is van het zogenaamde dagelijkse leven. Daarom nodigt hij je via twaalf verschillende werkvormen uit om je, vanuit dat wat je bent, te openen voor de diepgang, liefde en helderheid van je bezieling.

Alle werkvormen zijn liefdevolle en de schepping erende ingangen tot zelfbewustzijn en vrede. Ze maken de essentiële zijnswaarde, die in ieder mens van nature aanwezig is, duidelijker ervaarbaar en openen de verbinding tussen je innerlijke essentie en je uiterlijke functioneren. De werkvormen geven je een dieper vertrouwen in de bijzondere en verrijkende waarde van je menszijn.

Teachings die je in contact brengen met je essentie

Teachings die je leren leven vanuit je innerlijk

SelfHealing2_edited.jpg

1. Light of Being-Meditation - Bezieling

Light of Being-Meditation is een vorm van verinnerlijking waarbij je, mede door het gebruik van een mantra, contact maakt met dat wat, achter alle veranderingen, wezenlijk in je is. De Light of Being-Meditation nodigt je uit om via vier in elkaar overvloeiende fases (vrijheid, liefde, zijn en heelheid) vanuit de gerichtheid van het ego af te dalen naar de vrede van het diepe en allesomvattende zijn.

andrew-ruiz-dOvujUp59EU-unsplash-aangepast-v2.jpg

2. LightMessenger - Inzicht

Een LightMessenger brengt, via lichaamswerk of lezingen, spirituele boodschappen over, die het bewustzijn van mensen verlicht en het toegankelijk maken voor de diepgang van het bestaan, zodat onderlinge, spirituele verwantschap en gemeenschappelijke innerlijke vrede samen weer de liefdevolle basis kunnen vormen voor een waardevolle levenswijze.

DevotioneleYoga-kop 1.jpg

3. ShantiYoga - Aanwezigheid

ShantiYoga is een meditatieve vorm van lichaamsbeleving, die je in contact brengt met de in iedereen aanwezige innerlijke vrede (shanti). ShantiYoga begint met het aangaan van een affectieve relatie met jezelf en je lichaam. Zowel omdat jij het middelpunt bent en alles dankzij je lichaam beleeft, als dat een toegankelijk lichaam je de mogelijkheid biedt om in die openheid samen te zijn met je essentie (yoga).

simon-migaj-Yui5vfKHuzs-unsplash.jpeg

4. PeaceBreathing - Ruimte

PeaceBreathing bevordert een adembewustzijn, waarin je volledige ademruimte op een organische manier vrij komt. Hierdoor wordt ook je gevoelsbeleving geharmoniseerd en kom je in contact met innerlijke vrede. Alle diepgang van westerse ademtherapie en oosterse yoga-pranayama is hier teruggebracht tot één vredegevende ademwijze.

artem-beliaikin-MVGwTsDfmes-unsplash-1.jpeg

5. MantraPrayers - Devotie

De 12 door Anandajay uitgebrachte MantraPrayers (puja’s) zijn bedoeld om dankbaarheid te uiten voor de waarden die jij als de rijkdom van je bestaan en je innerlijke diepgang ervaart. Dankbaarheid is een van de meest helende gevoelswaarden, omdat het bekrachtigt wat je allemaal wél ervaart en je je, tijdens het ervaren ervan, met vrede, essentie en liefde voedt.

free-to-use-sounds-xtqnzrtimyc-unsplash-1.jpg

6. HeartSinging - Vrijheid

HeartSinging is het vanuit je hart en je innerlijke bewogenheid zingen van woorden, klanken en mantra’s, die betrekking hebben op ervaarbare waarden van liefde, innerlijkheid en geluk. HeartSinging nodigt je uit om liefdevol in verbinding te gaan met de diepgang en essentie van je hart, zodat die rijkdom als vanzelf zingend gaat stromen.

B.jpg

7. LovesharingTantra - Liefde

LovesharingTantra nodigt je uit om relationeel zo open te staan voor jezelf, een ander of het leven, dat al je cellen zich met de gevoelswaarde van dat samenzijn vullen. Zulke spirituele en diepgaande uitwisselingen kunnen enkel uit liefde plaatsvinden (Lovesharing) en brengen je op een harmonieuze manier in een grotere, vredige en omhullende heelheid (tantra).

elephants-1900332_1920.jpg

8. SoulGuidance - Verlangen

SoulGuidance is een vorm van begeleiding, die je weer in verbinding wenst te brengen met zowel je diepste verlangen als bestemming. Door de geborgenheid van de relationele betrokkenheid bij je, open je je voor waar je in je leven bent en hoe zich dat verhoudt tot zowel je behoeften, als je eigenheid en zielsbestemming. Je opent je daardoor liefdevol voor je innerlijke kompas als dat wat eigen aan je is en jouw leven de juiste richting kan geven. 

treatment-1327811_1920.jpg

9. ChakraHealing - Kracht

ChakraHealing is een vorm van healing, die vanuit een diep respect voor de helende waarde van pure levensenergie, je chakra’s weer afstemt op de kracht van je bestaan en bezieling. Om deze verzamelplaatsen van energie tot bloei te laten komen en hun energieën harmonisch met elkaar te laten samengaan, worden 75 door Anandajay aangegeven aanraakpunten gebruikt om je energieën weer vrij te laten stralen en je in vrede te brengen.

Monywa-hpo-win-d03_edited.jpg

10. KoshaMassage - Bewustzijn

KoshaMassage is een zachtaardige massage die op de vijf energielagen rondom je ziel (kosha’s - mantels) inwerkt en daardoor direct invloed uitoefent op je bewustzijn. Deze massage harmoniseert op een vloeiende wijze je bewustzijnslagen, zodat een gevoel van allesomvattendheid ontstaat, waarin je bewustzijn en aura vrede vinden.

Copy of alessandro-erbetta-8oYPewvmhnY-unsplash_edited 2.jpg

11. AuraAwakening - Intuïtie

Met AuraAwakening vergroot je je zelfbewustzijn door ontvankelijk te worden voor de veelzeggende energieën van je aura. Door de sferen en waarden van je aura te herkennen en in te kleuren in tekeningen van spirituele beleving, versta je haar gevoelige wijsheid beter en zul je steeds verder ontwaken voor de helende vrede van je open aanwezigheid.

william-farlow-IevaZPwq0mw-unsplash.jpg

12. SacredDance - Vertrouwen

Deze SacredDance, op choreografie en muziek van Anandajay, is een gewijde, helende dans, waarin je lichamelijke beweging, gevoelsmatige vrijheid en energetische doorstroming harmonisch samen laat gaan. Deze intieme en bevrijdende dans verbindt je zowel onderling met elkaar als dat ze je individueel je vreugdevolle, spirituele vrijheid en innerlijke vrede laat ervaren.

Een 14-daags retreat waarin Anandajay elke dag ingaat op de essentie van één van de twaalf Light of Being-Teachings.

Bijeenkomsten aan de School of Spiritual Awareness, verzorgd door de Light of Being Teachers (meer info).

hills-2836301.jpeg
MantraPrayers
PeaceBreathing
HeartSinging
AuraAwakening
ShantiYoga
LightMessenger
Meditation
LovesharingTantra
SoulGuidance
SacredDance
ChakraHealing
KoshaMassage
bottom of page