top of page

Energie-oefening: beschermd door essentiële levensenergie


Lieve mensen,

Graag zou ik de volgende energetische ondersteunende pose willen aanreiken aan die mensen, die zich aangesproken voelen door mijn benadering van het leven en het menszijn. Deze pose maakt je niet onaantastbaar, maar zorgt ervoor dat al je cellen, je gevoel en je bewustzijn met essentiële levensenergie worden gevoed, zodat ze zo optimaal mogelijk gezond, krachtig en beschermend zijn.

Voordat je begint om met deze pose vertrouwd te raken, voel je eerst even een tijdje je rechterhersenhelft. Kijk voor en na het lezen van de onderstaande beschrijvingen steeds even naar de hieronder geplaatste tekening, zodat het beeld dat zich in je hoofd vormt, meteen met de gevoelsbeschrijving samengaat. De tijd die je hiervoor nodig hebt, is afhankelijk van hoe gemakkelijk je met deze stromingen contact maakt. Je kunt deze pose ook zittend doen.

Misschien dat je niet alle stromingen meteen voelt, dat is helemaal niet vreemd, maar als de beschrijving en de intentie van de uitnodigingen je raakt, geef dan jezelf de ruimte en de tijd om de pose regelmatig te herhalen. Je kunt jezelf steeds weer opnieuw toestemming geven om deze altijd beschikbare essentiële energieën in je te mogen ontvangen.Laat de energie uit de kosmos in je kruin en hoofd naar binnen stromen en van daaruit naar je midden, je ziel, je hart, ergens tussen je hart- en maagchakra. Als deze essentiële lichtenergie bij je ziel komt, voegt zich de essentie van je leven erbij en van daaruit laat je deze energieën naar je aura en de wereld doorstromen. Deze lichtenergie behelst alles wat grootser en omvattender is dan wat je kent.

Laat ook energie uit het midden van de aarde, via je voeten, benen en bekkenbodem, in je naar binnen stromen en van daaruit ook naar je ziel stromen naar het gebied tussen je hart- en maagchakra. Als deze essentiële krachtenergie bij je ziel komt, voegt zich de essentie van je leven erbij en van daaruit laat je ook deze energieën naar je aura en de wereld doorstromen. Deze krachtenergie behelst alles wat je met je menszijn kunt ervaren.

Eveneens laat je energie van ‘ver’ achter je via je rug in je naar binnen stromen en van daaruit naar datzelfde gebied, je ziel, stromen. Als deze essentiële ondersteuningsenergie bij je ziel komt, voegt zich de essentie van je leven erbij en van daaruit laat je deze energieën ook naar je aura en de wereld doorstromen. Deze ondersteunende energie behelst alles waar je uit voortgekomen bent, zoals al je voorouders en de hele evolutie die achter je ligt.


Vanuit je voorstellingsvermogen laat je al deze essentiële energieën, als wit licht de ruimte krijgen. Wit, omdat ze dan essentieel van aard zijn, schoon en zuiver zijn, lichtend en schijnend zijn. Wit, waarin de vrede je veiligheid geeft en liefde voor de gevende uitstraling zorgt. Laat dit witte licht, deze witte kracht en deze witte ondersteuning je lichaam (inclusief je brein) vullen en in je ziel samenkomen, van waaruit ze samen met de witte energie van je bezieling naar je aura en de wereld toestromen. Je aura raakt dan gevuld met wit licht en dat witte licht stroomt dan beschermend mee, als je gevend in verbinding bent met de wereld om je heen.

Terwijl je je met al deze witte energieën laat vullen en omhullen, laat je ook vanonder je schedelrand en nek de energie die overbodig in je hoofd aanwezig is naar achteren toe uit je wegstromen. Ook laat je vanaf je staart- en heiligbeen de energie die in je lichaam overbodig aanwezig is naar beneden toe uit je wegstromen. Deze twee stromen bevrijden je van alle energie die niet meer in je lichaam aanwezig hoeft te blijven, ze schonen je op van dat wat je belast en niet meer nodig hebt.

Laat al deze instromingen en uitstromingen onbegrensd en vooral tegelijkertijd plaatsvinden, ook al heb je ze misschien eerst één voor één gevoeld om er contact mee te maken. Laat ook alles wat je bent erdoor in een witte, lichtende sfeer komen. Geef bewust definitief toestemming dat de overbodige energie vrij en onbeperkt uit je weg mag stromen en ben vooral voelend open voor het toelaten van de stromingen die je van buitenaf naar je ziel toelaat, die jou met wit vullen, vervullen en omhullen en die je van daaruit in je aura en de wereld laat stromen.


Laat dus al deze stromingen tegelijkertijd plaatsvinden als een totaalbeeld of totaalbeleving waarin ze allemaal hun eigen werk doen. Ze zullen je overal en op alle niveaus voeden en reinigen, zodat jouw bestaansenergie, jouw ziel, heel natuurlijk op alles wat zo wordt ontvangen, kan antwoorden.

Na verloop van tijd raak je met het totaalgevoel ervan vertrouwd, zodat dit gevoel steeds sneller oproepbaar en werkzaam is. Elke korte openheid voor het totaalbeeld van deze energetische pose werkt dan vaak uren door.

De essentie vanuit de kosmos, de essentie vanuit de aarde, de essentie vanuit de evolutie en de essentie vanuit je bezieling, brengen je op deze manier in wit licht. Het witte licht van de oorsprong, het witte licht van het beginsel, het witte licht van het wezenlijke, het witte licht van het zijn: The Light of Being.


Enjoy your soothing new, white and lightening ‘full-being’ dress, where love feels at home. Let it heal and protect you. Let it connect you with your essence.


In love,


Anandajay

Comments


bottom of page